Wartość pieniądza jest taka jaką ustalą osoby nim obracające- to chyba naturalne i oczywiste.
Jak ktoś przepłacił to jego strata.
Limes Mundi IV - Wrażenia oraz plusy i minusy
- darth bezjimienny
- Kontakt:
Re: Limes Mundi IV - Wrażenia oraz plusy i minusy
[specjalna dedykacja dla Iskry] NIE JESTEM eMGiem!!! [/specjalna dedykacja dla Iskry]
Iskro
Odniosę się do uwagi o przydziale łózek.
Nie chciałyśmy tego robić, ale kiedy okazało się że ludzie którzy mają się pojawić na Larpie nie zgadzają się z zapisanymi i tymi którzy byli na kilu innych listach.
Musiałyśmy więc zrobić w taki sposób jako, że było mało czasu. A np. wiedziałyśmy o pewnych preferencjach że jeden ma w miarę mało rzeczy i zmieści się na środku a inny ma ich niezliczoną ilość i potrzebuje szafę.
Poza tym było miejsc prawie na styk i osoby tak odważne jak Ty powiedzą że chcą spać ze swoją ekipą i mają się przesunąć, ale są jeszcze osoby które nie mają takiej pewności siebie
Odniosę się do uwagi o przydziale łózek.
Nie chciałyśmy tego robić, ale kiedy okazało się że ludzie którzy mają się pojawić na Larpie nie zgadzają się z zapisanymi i tymi którzy byli na kilu innych listach.
Musiałyśmy więc zrobić w taki sposób jako, że było mało czasu. A np. wiedziałyśmy o pewnych preferencjach że jeden ma w miarę mało rzeczy i zmieści się na środku a inny ma ich niezliczoną ilość i potrzebuje szafę.
Poza tym było miejsc prawie na styk i osoby tak odważne jak Ty powiedzą że chcą spać ze swoją ekipą i mają się przesunąć, ale są jeszcze osoby które nie mają takiej pewności siebie
Ależ ja właśnie piszę, że o ile jedzie "grupa zorganizowana" to jak najlepszy pomysł im "bookowac" miejsca (zwlaszcza jesli jest go mało).Skiera pisze:Iskro
Tylko naprawdę - jakoś ekstremalnie absurdalnym jest dla mnie, aby pozostałym, 20-kilku letnim osobom mówić obok kogo mają spać... (+ dodatkowa robota orgów).
Rlyyyy...?
PS Wydaje mi się, że jesteśmy dość kulturalnym towarzystwem - i nie widzę powodu obawiać się, że ktoś się nie przesunie np. z czystej złośliwości, więc nie trzeba do tego jakieś mega-odwagi... Jakoś sobie radziliśmy przez 2 limesy...
"Nulla dies sine linea"
"Nulla dies sine linea"