Szanowni Kochani Gracze oraz Organizatorzy (również Kochani)!
W drodze powrotnej to mi chodziło po głowie, mysle ze pasuje:
"Litwo! Ojczyzno moja! Ty jesteś jak zdrowie,
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. (...)"
Co do plusów i achów, to nie będę powtarzać tego co wcześniej, bo z wszelkimi pochwałami już wypisanymi się zgadzam w 100%
Wspaniały weekend, wspaniałe wrażenia, az trudno mi uwierzyć ze daliśmy radę w taaaakim upale...!
Mile jestem zaskoczona ze ponoć bylo tylu świeżych graczy - bo w ogole tego nie było widać! Klimat był super, gracze się wczuwali a fabuła wciągała - czego chcieć więcej?
Podziękowania:
- najpierw dla WSZYSTKICH MG i ORGÓW za tytaniczną pracę i bardzo kolorową i efektowną fabułę! Ja nie wiem jak Wy to przezyliscie, ze zawsze bysliscie tam gdzie trzeba i do tego mieliście na to siły...! (chyba czary jakieś... )
Ponadto bycie często inna postacią przez przypadek było świetnym pomysłem - zdążyłam już być żarptakiem, brzozą, kamieniem i 2x krukiem - to było GENIALNE DOŚWIADCZENIE
- ZA ZAKOŃCZENIE - kurhan byl przerazajacy i atmosfera wspaniale mrrroczna ^^
A Monty Python rullez! Niezaleznie czy most uznacie w grze czy nie, to byl to genialny pomysl, myslam ze umre ze smiechu ^^
A dla przypomnienia
http://www.youtube.com/watch?v=wTuojHso3YA
- dla mojego MG Bezjimiennego za zawiłe i klimatyczne doprowadzanie mnie do mojej przeszłości (od pirata do księżniczki, toż to jak sen amerykański ^^) oraz dla Lexa i Boru (Uli) za klimatyyyyczną scenę przy kurhanach w nocy w piatek! Jak wy tam wspanialnie wrzeszczeliście! ^^
Ah, i jeszcze dla Lexa za granie na brzęczącym-odstarszaczu-bogunów i bycie krrrukiem...Krrrraaa!
- dla kapłana litewskiego (Książę na forum, niestety nie pamiętam jakw grze) za wspaniałe podnoszenie na duchu, gdy szukaliśmy wsparcia politycznego. Niech żyje wolna Litwa i otwarta dla pogan!
- do brata księcia litewskiego za wspólne zdobywanie zamków i torturowanie krzyżaka (przepraszam za to ucho, bracie Tomaszu!) oraz chęc pomocy w zdobyciu tronu i ustawienie mariażu ^^
- dla mojego MĘŻA - JAKKOLWIEK MASZ NA IMIĘ, BO NIE WIEM ^^ za najszybszy ślub na swiecie i to jeszcze w srodku lasu Mam nadzieje ze teraz zdobędziemy tron i będziemy rządzić (zanim ktoś nas ukatrupi). Ale mariaż politycznie dobry, więc teoretycznie jakieś szanse mieliśmy(mamy? )
- przeprosiny dla Krzyzaka Tomasza za tortury i obcięcie ucha, ale rowniez podziekowanie za swietne i już legendarne NURKOWANIE DO KATEDRY ^^
- dla Kermita za bycie klimatycznym (arcy)biskupem i błyskawiczne zdjęcie i przejęcie arcybiskupstwa z mojego małżonka ^^
- dla Hisji gratulacje za piekne stroje Jaki Wila bylas sliczna! mam nadzieje ze NA PEWNO wiesz ze moj tekst o "niebieksiej...dz..." byl tylko w grze
- dla Smoka za baarrrdzo emocjonalną kłotnię konczącą się równie emocjonującymi czarami ^^
Przez te sprzeczke potem musiałam wziac ślub chrześcijański, bo inaczej się nie dało zdobyć poparcia ^^, ale to tylko pozory dla zachodnich panstw... poganie będą mieć tu jeszcze lepiej niz mieli.... sasasasasa
- dla władających miastem za tak częste roszady i ekskomuniki, to mialo swoj humorystyczny urok ^^
- dla wszysktich innych, ktorych tu nie wypisalam - gra byla wysmienita i duzo sie dzialo!
Zawsze sa jakeis niedociagniecia, to normalne, ale o tym mozna o innej porze i w innym miejscu
Dobranoc wszystkim!