CHLARP 2013
Re: CHLARP 2013
Ależ nie możemy opuścić uprzejmego Pana z rock garażu:)
jakob sie pojawi pewnie do towarzystwa
Patrząc na przeważającą liczbę ludzi z Poznania to trzeba wspierać demokrację. Jestem za Poznaniem.
Rock garaż nie będzie jednak za mały jeżeli powiedzmy z dwadzieścia osób się pojawi? Może się zbierzemy w amfiteatrze na cytadeli?
Rock garaż nie będzie jednak za mały jeżeli powiedzmy z dwadzieścia osób się pojawi? Może się zbierzemy w amfiteatrze na cytadeli?
- Skoraszpona
- Kontakt:
Tak jak obiecałam - przyniosę torta urodzinowego swego i się przebiorę - obiecuję! Także każdy buziaka urodzinowego mi da i będzie pięknie
a organizacyjnie - jak dla mnie lepiej w miejscu mniej kiereszującym portfel i oczywiście jestem za Swarzędzem
a organizacyjnie - jak dla mnie lepiej w miejscu mniej kiereszującym portfel i oczywiście jestem za Swarzędzem
No ja myślę że 30 os nas może byc..
Damy wtedy radę w rock garażu?
A w amfiteatrze zjedzą nas komary, wierz mi, tam tak zawsze jest.
Ale może inne msc na cytadeli? O ile będzie ciepło...
Damy wtedy radę w rock garażu?
A w amfiteatrze zjedzą nas komary, wierz mi, tam tak zawsze jest.
Ale może inne msc na cytadeli? O ile będzie ciepło...
"Nulla dies sine linea"
"Nulla dies sine linea"
może niech salahadu wypowie się na temat mostowej ?
Cytadela jest bardzo fajną opcją jak nie ma innej w Poznaniu, lepsze miejsce na powietrzu z jakimkolwiek alkoholem niż pub
My jak dotrzemy, to jak będzie "już ciemno", bo o 20.00 zaczyna się Larp nad Maltą na którym będziemy, ale przyjedziemy w strojach z larpa pewnie od razu
Za to za dwa tygodnie już totalnie odpada:(
My jak dotrzemy, to jak będzie "już ciemno", bo o 20.00 zaczyna się Larp nad Maltą na którym będziemy, ale przyjedziemy w strojach z larpa pewnie od razu
Za to za dwa tygodnie już totalnie odpada:(
KOMPANIA CZARNEGO GRYFA
Zaproponowaliśmy Swarzędz właśnie ze względu na możliwość nocowania, braku przeszkód pogodowych i taniego alkoholu
Jeśli chcecie Poznań to spoko
Ogólnie tak czy siak przybędę tylko jeśli się wykuruję bo kolejna nocka na dworze skończy się zapaleniem płuc ;(
Jeśli chcecie Poznań to spoko
Ogólnie tak czy siak przybędę tylko jeśli się wykuruję bo kolejna nocka na dworze skończy się zapaleniem płuc ;(
Ja tam jeszcze zobaczę, czy dam radę. Choć za Swarzędzem już zaczynam tęsknić.
Kompania Czarnego Gryfa
Ja z chęcią się pojawię niezależnie od terminu i niezaleznie gdzie się odbedzie
zżera mnie ciekawość jak dalej potoczyły się losy mieszkańców Telsze po opuszczeniu go przez panicza Lutolfa
zżera mnie ciekawość jak dalej potoczyły się losy mieszkańców Telsze po opuszczeniu go przez panicza Lutolfa