Dobrze, konkretne przerwy, ogłaszane wg sytuacji (pogoda, zmęczenie) oraz planowe przerwy w grze na odpoczynek, ogłaszane w planie imprezy, aby wszyscy przedtem wiedzieli ile co trwa.
Z innej beczki - przeglądając Podręcznik Gracza, które rzeczy zadziałały, a które w ogóle i dlaczego? Np. Karty Przedmiotów - mają sens czy nie?
Review - czas i zadania
Re: Review - czas i zadania
Dulce bellum non expertis
Karty Postaci mają o tyle sens że przecież nie wrzucicie do lasu 50 wiewiórek i łapcie je
Ale wydaje mi się że jeśli ktoś ma na serio coś w grze np. miecz który trzyma w ręce to nie potrzeba do tego kart. Wydają mi się one potrzebne jeśli ktoś nie będzie znał zasady działania przedmiotu np. amulet. Ale miecze, tarcze i inne to już nie potrzebne
Ale wydaje mi się że jeśli ktoś ma na serio coś w grze np. miecz który trzyma w ręce to nie potrzeba do tego kart. Wydają mi się one potrzebne jeśli ktoś nie będzie znał zasady działania przedmiotu np. amulet. Ale miecze, tarcze i inne to już nie potrzebne
Studenci może tak, ale większość MG dawno się już do tej szczęśliwej grupy nie zalicza...Skiera pisze:Wtedy jeszcze studenci mają wolne. więc czwartek, piątek i sobota i niedziela nie jest taka najgorsza
con herbiñas de namorar...
"Wszyscy Krzyżacy są hipogryfami..." :>
"Wszyscy Krzyżacy są hipogryfami..." :>
Chyba nie jestem jedynym studiującym MG?
Pomijając fakt studiowania... Mayence wiesz pracuje się też XD więc studenci też czasu mogą nie mieć. :{
Pomijając fakt studiowania... Mayence wiesz pracuje się też XD więc studenci też czasu mogą nie mieć. :{