Dojazd-Orle Gniazdo
Dojazd-Orle Gniazdo
Hej ho!
Tak jak i rok temu,tak i w tym roku wybieramy się ze Skierą autem. Mamy 2 miejsca w samochodzie. Koszt to jakieś 5-6zł w obie strony. Niezapomniane wrażenia z jazdy naszym wehikułem gwarantowane!
Tak jak i rok temu,tak i w tym roku wybieramy się ze Skierą autem. Mamy 2 miejsca w samochodzie. Koszt to jakieś 5-6zł w obie strony. Niezapomniane wrażenia z jazdy naszym wehikułem gwarantowane!
Re: Dojazd-Orle Gniazdo
Ojojoj... ja chyba też muszę obliczyć, ile wyniesie na droga do Was z Wrocka XD'
Zagrać coś, panie?
Poki co zostalo nam 1 miejsce wolne,chyba ze cos sie zmieni
mamy auto poldostawcze:)
Doskonały pomysł! XD
Ja negocjuję właśnie z mamusią, czy nie pożyczyłaby nam Hondy (chyba jeszcze nie ma imienia... błehłehłe) na wyjazd Jeśli się uda, nie trza będzie cisnąć się w moim Kurusiu i zwolni się jeszcze jedno miejsce!
Wrocław - Imiołki! :3
Ja negocjuję właśnie z mamusią, czy nie pożyczyłaby nam Hondy (chyba jeszcze nie ma imienia... błehłehłe) na wyjazd Jeśli się uda, nie trza będzie cisnąć się w moim Kurusiu i zwolni się jeszcze jedno miejsce!
Wrocław - Imiołki! :3
Zagrać coś, panie?
Skiera, Zurg,
Wiecie już kiedy jedziecie?
Wiecie już kiedy jedziecie?
Raz pewien mocarz, co nad mocarze,
nie chciał sąsiada poddać się karze.
Kark mu przestawił
I jemu prawił:
"Pipka jest z ciebie bojarze!".
Kark mu przestawił
I jemu prawił:
My jedziemy w czwartek,poki co do samochodu na 100% zadeklaowala nam sie 1 osoba,plus czekam na odzew od jednej osoby. Wyjazd jest ze Swarzędza tak dla ścisłości
Oj, to zrezygnuję
Raz pewien mocarz, co nad mocarze,
Kark mu przestawił
I jemu prawił:
Kark mu przestawił
I jemu prawił: