CHLARP 2013
- Dziadek Zielarz
- Mistrz Gry Fabularny
Re: CHLARP 2013
Panicz Lutolf, dzięki staraniom uroczej Wiktoriji, może obudzić się po tej odsłonie z przysłowiową ręką w nocniku... a nawet drugą i jeszcze nogą
Ale za wachlarz to publicznie przepraszam Mateusza - miałam zareagować szybko, no to zareagowałam...
i nie trafiłam w powietrze, tylko w Ciebie...
Sorrrry, mam nadzieję, że nie bolało...
Masz buziaka mężu na osłodę :*
(choć strasznym mężem byłeś!!! WRRRRR! Należało Ci się wręcz )
@ Dziadek Zielarz: drugą ręką też ^^
i nie trafiłam w powietrze, tylko w Ciebie...
Sorrrry, mam nadzieję, że nie bolało...
Masz buziaka mężu na osłodę :*
(choć strasznym mężem byłeś!!! WRRRRR! Należało Ci się wręcz )
@ Dziadek Zielarz: drugą ręką też ^^
"Nulla dies sine linea"
"Nulla dies sine linea"
Opowiemy Ci wszystko na spotkaniu. A ty nam opowiesz jak sie bawiłeś, ale tak szczerze, bo jak mawiał Grzywas znad Prypeci, sędzia Sędzia Wielkiego Księcia Witenesa "Z palem w dupie jeszcze nikt nie kłamał".
CHLARP na którym się chleje i gada o LARPie odbędzie się w sobotę 06-07-2013 w Rock Garażu przy ul. Szewskiej od godz. 18:00
Dziękuję Skierze i Zurgowi za ofertę, rezygnujemy z niej głównie przez to że chcemy zobaczyć jak największą liczbę z Was, a wiemy że nie każdy ma w tym dniu wolne i pewnie wpadnie tylko na chwilę. By było to dla takich osób w ogóle możliwe spotkanie musi się odbywać w Poznaniu w centrum.
Dziękuję Skierze i Zurgowi za ofertę, rezygnujemy z niej głównie przez to że chcemy zobaczyć jak największą liczbę z Was, a wiemy że nie każdy ma w tym dniu wolne i pewnie wpadnie tylko na chwilę. By było to dla takich osób w ogóle możliwe spotkanie musi się odbywać w Poznaniu w centrum.
Się zjawię po larpie wraz z resztą
ej jaki larp nad maltą ?
Volant organizuje małego larpa, szczegółów nie znamy, poza tym że będę szukać swojej najlepszej koleżanki z klasy II B
KOMPANIA CZARNEGO GRYFA