Biegiem na Limes
- Dziadek Zielarz
- Mistrz Gry Fabularny
Biegiem na Limes
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnych ćwiczeń i wyrabiania formy przed kolejnym Limesem. Styl ćwiczeń dowolny, celem jest się zmęczyć i pozrzucać zbędne kilogramy.
Miejsce: Stadion Lekkoatletyczny AZS (koło wydziału prawa).
Najbliższe spotkanie już jutro (środa 17.07) o 9:00.
Nie może Cię zabraknąć!
Miejsce: Stadion Lekkoatletyczny AZS (koło wydziału prawa).
Najbliższe spotkanie już jutro (środa 17.07) o 9:00.
Nie może Cię zabraknąć!
Re: Biegiem na Limes
Aaaa, ja jutro nie mogę:(
Może jednak czwartek?
Może jednak czwartek?
"Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć. I nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy."
- Dziadek Zielarz
- Mistrz Gry Fabularny
Powiem tak - im częściej tym lepiej dla kondycji, więc następny trening może być w czwartek.
Taak w czwartek z przyjemnością się pojawię
"Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć. I nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy."
Niech wam będzie. W czwartek nawet ja pobiegam. Chodź moje płuca palacza mi za to podziękują.
Kurdebele.
Moje też Chociaż dzisiaj po raz pierwszy od wielu, wielu lat jechałam na rowerze i dałam radę Co prawda z przerwą na papierosa ale dojechałam do domu
MMMMM piękny poranek - nawet mnie namówił. W takim razie kawka i ruszam, bo trzeba tam jeszcze dojść. Płuca palacza... tell me about it
Daleko xD
ale na inne ćwiczenia spoko xD wszystko byle nie bieganie xD
ale na inne ćwiczenia spoko xD wszystko byle nie bieganie xD
HA! Druga odsłona "Biegiem na Limes" została zakończona pomyślnie, jeśli nie liczyć dwóch zawałów serca, czterokrotnych wymiotów z wysiłku oraz trzech urażonych dum sportowych:) Kolejne ćwiczenia zaplanowaliśmy na jutro od 9 na AZS przy ul. Cichej.
Taak Jutro