Potrzebne do stroju
-
Re: Potrzebne do stroju
Spoko, wezmę. W czwartek od 14 wypatruj najwyższego punktu w okolicy i spytaj o go płaszcz. Jeżeli nie odpowie, prawdopodobnie pytasz drzewo - w takim wypadku próbuj dalej
- Caphironeionicus
- Kontakt:
POTRZEBUJĘ PASA!!!
dla grubasa z przerażeniem odkryłem przed chwilą, że kiedy założę kolczugę nie dopinam się w swoim - na chwilę obecną - jedynym klimatycznym pasie :///
będę niewymownie wdzieczny za cokolwiek nie wiejącego sandałem i oddam w stanie nienaruszonym po LARPie
będę jutro na miejscu w okolicach 14:30, gracz Antek, postać - krzyżak Konrad, nr. tel. 696 617 020, szczęśliwy podzielacz uratuje mi życie
dla grubasa z przerażeniem odkryłem przed chwilą, że kiedy założę kolczugę nie dopinam się w swoim - na chwilę obecną - jedynym klimatycznym pasie :///
będę niewymownie wdzieczny za cokolwiek nie wiejącego sandałem i oddam w stanie nienaruszonym po LARPie
będę jutro na miejscu w okolicach 14:30, gracz Antek, postać - krzyżak Konrad, nr. tel. 696 617 020, szczęśliwy podzielacz uratuje mi życie
Limes Mundi II: Wojna Postu z Karnawałem - Konrad von Heidelberg, herbu Hohenstaufen, Rycerz-Pokutnik na służbie w Zakonie Szpitala Najświętszej Maryi Panny Domu Niemieckiego
Ad maiorem Dei gloriam
Ad maiorem Dei gloriam
-
Ktoś ma namiary na kupno pianki poliuretanowych to tworzenia mieczy???
Bo jestem nowy w wytwórstwie i googlowałem i nic powyżej 0,9 mm (grubości) nie mogę znaleźć. Najlepiej sklep internetowy
Czuje się przez to źle i tak dalej. Ktoś? Coś?
Bo jestem nowy w wytwórstwie i googlowałem i nic powyżej 0,9 mm (grubości) nie mogę znaleźć. Najlepiej sklep internetowy
Czuje się przez to źle i tak dalej. Ktoś? Coś?
Może karimata się nada? Albo klasycznie- otulina do rur.
-
Dzięki dymek za radę już mam karimatę teraz włókno i jedziemy z płatnerstwem
Kolejna zagwozdka, zamierzam wystąpić w kolczudze- i mam pytanie lepiej zrobić czy kupić - kupno wiadomo droższe, ale przy robieniu nie wiem czy się wyrobię na lipiec. Ktoś ma jakąś radę?
Kolejna zagwozdka, zamierzam wystąpić w kolczudze- i mam pytanie lepiej zrobić czy kupić - kupno wiadomo droższe, ale przy robieniu nie wiem czy się wyrobię na lipiec. Ktoś ma jakąś radę?
Jeśli masz czas - nie ma nic milszego niż wystąpienie w czymś co samemu się zrobiło, ale roboty jest sporo.
- BuazenBuzka
Jeżeli chcesz tylko larpową kolczugę to użyj cieńszych kółek - wygląda tak samo fajnie, nie zepsuje się a lżejsza i tańsza. Prawda, długo się robi i w połowie może Cię coś strzelić. Przelicz sobie ile pieniędzy stracisz na nową a ile na same kółka i pracę.
Wie ktoś gdzie w Poznaniu i okolicach mogę dorwać 1-2mm blachę do zrobienia naręczaków i naramienników? W ilościach bardziej detalicznych niż hurtowych.
Wie ktoś gdzie w Poznaniu i okolicach mogę dorwać 1-2mm blachę do zrobienia naręczaków i naramienników? W ilościach bardziej detalicznych niż hurtowych.
Napisz do Civril
- BuazenBuzka
Tak właśnie przejrzałem zdjęcia z Limesów i taką jedną rzecz zauważyłem.
Strasznie w oczy rzucają się okulary. Sam noszę, więc zwróciłem uwagę.
Trzeba wymyślić jakiś sposób na ucharakteryzowanie ich. Skóra? Patyczki? Mech?
Strasznie w oczy rzucają się okulary. Sam noszę, więc zwróciłem uwagę.
Trzeba wymyślić jakiś sposób na ucharakteryzowanie ich. Skóra? Patyczki? Mech?
Obawiam się, iż mech nie spowoduje, że okulary będą się mniej rzucały w oczy
Nie ma potrzeby charakteryzowania okularów. Możesz oczywiście spróbować, ale nie musisz. Możesz też użyć soczewek kontaktowych.
Nie ma potrzeby charakteryzowania okularów. Możesz oczywiście spróbować, ale nie musisz. Możesz też użyć soczewek kontaktowych.