Bugfixy i zmiany funkcjonalne
Bugfixy i zmiany funkcjonalne
Zakładam temacik do informowania o zmianach w skrypcie forum.
- Poprawiłem dzisiaj rzecz, która wnerwiała mnie od dawna, a mianowicie gdy klikamy temat przeniesie nas teraz do ostatniego nieprzeczytanego postu. Poprzednio zaś przenosiło do początku tematu i trzeba było szukać.
TODO:
- Odnośnik do strony www na forum
- Przycisk 'dodaj forum do ulubionych'
- Poprawiłem dzisiaj rzecz, która wnerwiała mnie od dawna, a mianowicie gdy klikamy temat przeniesie nas teraz do ostatniego nieprzeczytanego postu. Poprzednio zaś przenosiło do początku tematu i trzeba było szukać.
TODO:
- Odnośnik do strony www na forum
- Przycisk 'dodaj forum do ulubionych'
Re: Bugfixy i zmiany funkcjonalne
Bug w Panelu Gracza/Magia:
I moim zdaniem za dużo tych wpisów, opisów, wypisów i innych -pisów.UWAGA! Wszystkei wpisy w poniższych polach zapisuj po jednym w linijce. Ewentualne opisy umieszczaj po myślniku, w tej samej linijce.
A, bo nie w tym dziale napisałaś. Już poprawione <:
Wydaje mi się, że coś jest nie tak z funkcją informującą o nowych postach w podforach (nie wiem na ile samemu pisałeś to forum, nie wiem czy to jest w ogóle to naprawienia :p), bo już któryś raz z rzędu informuje mnie o nieistniejących nowych postach.
Nagash czy da się zmienić ten znaczek do góry przy zakładce LM w przeglądarkach, chociaż na księżyc uproszczony tylko w tę samą stronę co w logo :P ? byłoby ładniej i nie myliłoby się z forum chimery
Link "Strona LARPa" w prawym górnym rogu forum wciąż odnosi się do http://limesmundi.larp.pl/ co teraz generuje error 404.
Dzięki, remont trwa, to też pociągniemy farbą