CHLARP 2013
Re: CHLARP 2013
Wszyscy będą po prostu ChLARPować
Każdy z trunkiem w ręce wedle uznania wspominając najlepsze akcje Limesu II
Też Poznań bardziej mi odpowiada, bo dojechać może więcej ludzi choć na chwilę. Nawet taka Inque po pracy na moment chociaż wpadnie
Każdy z trunkiem w ręce wedle uznania wspominając najlepsze akcje Limesu II
Też Poznań bardziej mi odpowiada, bo dojechać może więcej ludzi choć na chwilę. Nawet taka Inque po pracy na moment chociaż wpadnie
Wszyscy jesteśmy Ci Zurgu wdzięczni za inicjatywę i jeśli to poprawi Ci nastrój mogę Ci wysłać internetowe serduszko ( wiem, że chcesz >:] ). Jednakże również wskazuję na Poznań.
Kurdebele.
SerduszkO!!!!! tak wyslij mi serduszo!!!!
- darth bezjimienny
- Kontakt:
A może...mostowa ?
Wiem, wiem jakieś Salahady na pewno będą mieć coś przeciwko, no i nie wiem czy byśmy się tam pomieścili.
Zawsze może też być jak w zeszłym roku-cytadelowo-knajpianie.
Wiem, wiem jakieś Salahady na pewno będą mieć coś przeciwko, no i nie wiem czy byśmy się tam pomieścili.
Zawsze może też być jak w zeszłym roku-cytadelowo-knajpianie.
[specjalna dedykacja dla Iskry] NIE JESTEM eMGiem!!! [/specjalna dedykacja dla Iskry]
Hmm... to... może... możliwe... że Karmel się pojawi... nieco osłodzić może...?
Nie bijcie... Przebrać się? Zabrać lutnię?
HA! Lepiej!
To ja zaproponuję Wrocław!
Nie bijcie... Przebrać się? Zabrać lutnię?
HA! Lepiej!
To ja zaproponuję Wrocław!
Zagrać coś, panie?
Hurra! dostalem serduszko internetowe! jestes cudowny!!! MUA:*
przebież się, bierz lutnię. Nocleg masz
"Nie wolno w zaufaniu do żadnego drania posuwać się dalej, niż można nim cisnąć. I nie ma na to rady, więc lepiej się napijmy."
A ja oponuję przeciw temu terminowi, przyszły weekend by mi bardziej pasował... :<
kurczę a ja się boję że przez pracę nie dotrę.. myślę że wiele osób pracujących może mieć ten problem.. przez to że teraz trza było tyle wolnego na larpa załatwić... na pewno w przyszły weekend było by lepiej... ale wiem z doświadczenia że to i tak (niestety) nie przejdzie....
jeśli chodzi o miejscówkę to zdecydowanie Poznań.
jeśli chodzi o miejscówkę to zdecydowanie Poznań.